Facebook

Cégtörténet

A kezdetek…

 

A Kapos Drink Kft.-t, a cég egykori tulajdonosa, 2013-ban alapította.

A kereskedelemi tevékenységet még Kaposfüreden kezdte a kilencvenes években. Először bor, majd később sör és szeszes italok értékesítéssel foglalkozott a cég. Ezek mellett megjelentek a különböző szörpök és üdítők, amelyek később a Kapos Drink Kft. palettájának meghatározó részévé váltak.

 

Néhány év múlva elköltözött Kaposvárra a Pécsi utcába, ahol alapvető élelmiszerekkel, édességekkel, vegyi árukkal bővült a cég kínálata az utóbbi években.

2013 tavaszán megalapította a Kapos Drink Kft-t, amely a továbbiakban ellátta a megszűnő SM Kapos és Kapos Ital tevékenységét.

2014 nyarán úgy döntött, hogy eladja a céget. Úgy gondolta, hogy a jövedéki termékek értékesítésére a jövőben jobban fókuszálhat.

 

A váltás…

 Bánfi Balázs vagyok a Kapos Drink Kft. tulajdonosa.

Az előző években már sok tapasztalatot szereztem a kereskedelemben. Több cégnél voltam üzletkötő, területi képviselő. Ezután saját vállalkozásban is kipróbálhattam magam, de a családi vállalkozásunkban is évekig tevékenykedtem.

Végül 2014 szeptember 15.-én vettem át a céget az egykori tulajdonostól.

Ezt követő egy évben közösen dolgoztunk. Az egyre növekvő szállítási költségek miatt úgy döntöttünk, hogy nem választjuk szét a logisztikát a cégeladáskor. A termékeinket, ekkor még közösen szállítottuk ki a kedves partnereinknek.

 

A következő lépés…

 

Néhány hónap működés után úgy éreztem, hogy a Pécsi utcai raktár adottságai hosszútávon nem felelnek meg a cég számára. Én mindig is a fejlődés és haladás szemléletében vezettem vállalkozásaimat, ezért 2015 augusztusában elköltöztettük a Kapos Drink Kft.-t, a jelenlegi telephelyünkre. (Kaposvár, Dombóvári út 2.)

A kétszeres méretű raktár lehetővé tette, hogy nagyobb és választékosabb kínálatból szolgáljuk ki partnereinket. Többszörösére növelhettem a beszállítóim számát is. Új márkák és termékcsaládok jelenhettek meg (Pl: Szobi gyümölcslevek, Gyermelyi száraztészták, Queen üdítők, Cheetos csipszek stb.)

Jobb lett a kapcsolatunk a régi beszállítóinkkal is, hiszen nagyobb készlettel rendelkezhetünk. Hatékonyabb és gyorsabb lett a közös munka a kollégáimmal is.

Mindezeknek köszönhetően magasabb színvonalon működhetünk, és stabilabb helyet foglalhatunk el a piacon.

 

2016 a változások éve…

 

2016 nyarán teljesen átszerveztük kiszállítást az egykori tulajdonossal. Ezt a döntést indokolta a két raktár közti távolság, a növekvőben lévő rendelési mennyiség és a közúti szállításban zajló szigorúbb szabályozás. Néhány hónap alatt átalakítottuk és szétszedtük a túrákat. Azóta a „Kapos Drink Kft.” külön teríti termékeit, a „Gi-Fann Bt.-től” és a „Kramár és Társa Kft.-től”! Üzletkötésben a két cég együtt, de kiszállításban külön – külön dolgozik tovább a jövőben.

Sikerült bővíteni a csapat létszámát is. Új munkatársaink 2016 őszétől segítik munkájukkal a cég működését.

 

2017…

 Márciusban elindult a weboldalalunk, amely újabb mérföldkő a cég életében.

Bízom benne, hogy a Kapos Drink Kft. működése és fejlődése a jövőben is, a jelenlegi és leendő partnereink elégedettségét szolgálja.

 

További sikeres együttműködés reményében.

 

                                                                      Tisztelettel:

                                                                                 

                                                                                              Bánfi Balázs

                                                                                                ügyvezető

 

Általunk forgalmazott fő termékkategóriák

Állateledelek
Édességek
Élelmiszerek
Higiéniai Termékek
Háztartási Vegyi Áruk
Papíráruk
Italáruk (alkoholmentes)
Jövedéki termékek (alkohol tartalmú)