Facebook

Raktárban történő vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Ha én magánszemély vagyok, akkor vásárolhatok Önöknél?

Cégünk elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezért csak viszonteladó kiskereskedőket (élelmiszerboltok, zöldségesek, büfék, Nemzeti Dohányboltok, italboltok) szolgálunk ki. Igaz, hogy rendelkezünk kiskereskedelmi engedéllyel is, de a lakossági kiszolgálásra nem vagyunk berendezkedve. Telephelyünk raktárként funkcionál. Nem alkalmasak a feltételek lakossági vásárláshoz. Jelenleg nincs lehetőségünk és kapacitásunk ezen változtatni. Ha a jövőben megvalósul, hogy nyitunk a lakossági vásárlók felé, akkor tájékoztatjuk Önöket.

2. Ha én kiskereskedő vagyok, akkor személyes látogatás alkalmával vásárolhatok a raktárból?

 Kedves meglévő és leendő partnereink kiszolgálását a jövőben, előzőleg leadott megrendeléseik alapján tudjuk vállalni.

2017 tavaszán cégünk életében végrehajtott változások, jelentősen átalakították a napi munkamenetünket (weboldalunk elindítása, elektronikus rendelésfelvétel, komissiózás fejlesztése, új túrajáratok indítása stb.)! Mindezek hatására a jövőben nincs személyi és időbeni kapacitásunk a listával érkező bejáró partnereink hagyományos kiszolgálására. 

A jelentős torlódások, várakozások és hibák elkerülése érdekében dolgoztuk ki új rendszerünket, amelyet partnereink igényeihez igazodva alakítottunk ki, hogy a közös munkánk a jövőben is eredményes legyen. 

 

3. Hogyan történik a kiszolgálásom, ha az új rendszer bevezetése szerint időben leadtam a rendelésem a választott módon?

Ön megérkezik a rendelésben meghatározott, vagy közösen egyeztetett időpontban telephelyünkre. Érkezéskor javasoljuk a csengő használatát. Az Ön által megrendelt árut, a kollégáink a bejárathoz készítik ki, melyet bevásárlókocsiban talál.

Elkészült számláját az irodában egyenlítheti ki és veheti át. A fizetést követően, a pakolás megkezdése előtt javasoljuk, hogy a számla alapján nézze át rendelését a hibák elkerülése érdekében, mert az utólagos reklamációt távozás után nem tudunk elfogadni.

Az áru pakolásában valamelyik raktáros kollégánk szívesen közreműködik.

 

Vissza

Általunk forgalmazott fő termékkategóriák

Állateledelek
Édességek
Élelmiszerek
Higiéniai Termékek
Háztartási Vegyi Áruk
Papíráruk
Italáruk (alkoholmentes)
Jövedéki termékek (alkohol tartalmú)